Středa, 1 května, 2024
- Komerční sdělení -zprávy

Víte, co vše si můžete koupit v kvalitním a zkušeném kamenictví?

Pokud nemáte možnost kolem kamenictví alespoň tu a tam projet autem, možná nemáte představu o tom, co vše je zde k dostání. Nabídka je bohatá, a tak služby kamenictví může využít s plynoucím časem každý z nás. Co vše tady koupíte? Jde skutečně o hezké zboží do interiéru i ven…

Rádi byste kamenné dlažby nebo obklady?

Kamenictví má dlouhou tradici. Šikovný kameník umí vyrobit ledacos v dokonalé kvalitě. Kvalitní kamenictví najdete např. v Táboře. Jde o kamenictví TAGRAS spol. s r.o., která je na našem trhu již od roku 1993. Navázala na mnohaletou tradici kamenictví rodiny Herzánů, původních majitelů a později státního podniku Průmysl kamene Příbram.

Čtěte také:

Vyzkoušeli jsme levný tablet za dva tisíce

Společnost pro vás zajistí kamenné dlažby a obklady do interiéru i exteriéru, kamenné obložení fasád budov, také kuchyňské pracovní desky, koupelnové desky i obklady. Nechybí ani kamenné barové pulty, konferenční a TV stolky. Pokud se vám líbí vnitřní nebo venkovní kamenné parapety, i ty vám tady vyrobí.

Poptávané jsou i masivní schody, obložení schodů a schodišť, krbové římsy a obklad krbů nebo třeba obložení bazénů. V nabídce jsou ale i kamenické, sochařské a restaurátorské práce nebo hřbitovní architektura.

Využití kamene v kuchyni

Nejen co se týče pracovních desek kuchyňských linek, obkladů nebo dlažeb, se dá kámen v kuchyni použít. Už jste slyšeli o pečicích kamenech? Připravené jídlo na nich je delikátní, pokud úpravu jídla s jeho pomocí zkusíte, budete jej chtít používat co nejvíce.

Umělý kámen jako skutečný

Také v případě, že byste chtěli levnější, ale věrnou napodobeninu kamene, vám zde vyjdou vstříc. Poptat můžete umělý kámen Technistone, který vyniká jak vzhledem, tak svými dalšími vlastnostmi.

Navštivte webové stránky kamenictvi-tagras.cz, anebo se přijeďte podívat a domluvit do Tábora do kamenictví TAGRAS spol. s r.o. na všem, co z kamene potřebujete. S erudovaností, kvalitou materiálů i přístupem odborníků budete jistě spokojeni.

Další články autor

Comments

spot_img

Nejnovější články